AFAD'dan Bursa'ya bir uyarı daha! Kuvvetli geliyor...
AFAD'dan bursa için yeni bir uyarı daha geldi. Vatandaşlara telefonda gelen mesajda yarın için kuvvetli sağanak yağışın kente etkisini göstereceği ve sel ve taşkınlara karşı tedbirli olmaları istendi.

Bursa'da son günlerde etkili olan sağanak yağışların ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), vatandaşları yeniden uyardı.
AFAD tarafından 16 Ekim Cuma günü saat 14.15'te gönderilen mesajda, Bursa'da yarın kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış beklendiği bildirildi.
AFAD'DAN 5 TEHLİKEYE KARŞI UYARI
Vatandaşların telefonlarına gönderilen uyarıda şu ifadeler yer aldı: “Bursa'da yarın kuvvetli, yer yer çok kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir. Sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve fırtına tehlikelerine karşı tedbirli olun.
BURSA'DA GÖZLER CUMARTESİ GÜNÜNE ÇEVRİLDİ
Kentte son günlerde yaşanan yoğun yağışların ardından gelen yeni uyarı, özellikle sel ve taşkın riskini yeniden gündeme taşıdı.
Yetkililerin uyarısı doğrultusunda vatandaşların ani su baskınlarına, kuvvetli rüzgâra ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olması önem taşıyor.
Yorumlar (0)
Yorumlar yükleniyor...