Babalar Günü’nde Duygulandıran Sürpriz
Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Babalar Günü’nde şehit aileleri unutulmadı. Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, şehit babalarına yapay zekâ teknolojisiyle hazırlanan özel tablolar hediye ederek duygu dolu anlar yaşattı.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Babalar Günü kapsamında anlamlı bir program gerçekleştirildi. Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ile Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, şehit ailelerini ziyaret ederek özel bir sürprize imza attı.
Ziyaretlerde, yapay zekâ teknolojisi kullanılarak hazırlanan ve şehitler ile babalarını aynı karede buluşturan özel tablolar ailelere hediye edildi. Duygusal anların yaşandığı programda, şehit yakınları kendileri için hazırlanan anlamlı hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşadı.
Program kapsamında Dağgüney Mahallesi’nde Şehit Ali Bakış’ın ailesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde ise Şehit Metin Özdemir’in ailesi ziyaret edildi. Babalar Günü’ne özel hazırlanan tabloların takdim edilmesi sırasında zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı.
Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Babalar Günü vesilesiyle aziz şehitlerimiz Ali Bakış ve Metin Özdemir’in kıymetli ailelerini ziyaret ederek, yapay zekâ ile hazırladığımız özel tabloları kendilerine takdim ettik. Başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm babalarımızı rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm babalarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Orhaneli Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güleç'in de katıldığı ziyaretlerde dualar edilirken, şehit aileleri kendilerini unutmayan protokol üyelerine teşekkür etti. Babalar Günü'nde gerçekleştirilen anlamlı buluşma, ilçede takdir topladı.
Yorumlar (0)
Yorumlar yükleniyor...