Bursa toplu konutlarda ek ödeme tepkisi sürüyor! Vatandaşlar yeniden toplandı…
Bursa’nın Gürsu ilçesindeki toplu konutlarda yaşayan vatandaşlar, site yönetiminin ek para talebine karşı yeniden bir araya geldi. Daha önce 4 bin 500 TL toplandığını, ardından 3 bin TL daha istendiğini öne süren site sakinleri, ödeme talebine tepki gösterdi.

Bursa’nın Gürsu ilçesinde bulunan toplu konutlarda site yönetiminin para talebine yönelik itirazlar sürüyor. Daha önce ek ödeme talebi nedeniyle protesto düzenleyen vatandaşlar, yeniden toplanarak uygulamaya karşı çıktı.
EK ÖDEME TALEBİNE İTİRAZ
Site sakinleri, konutların çevresine çit çekilmesi, girişlere kapı yapılması ve geçişlerin güvenli hale getirilmesi amacıyla kişi başı 4 bin 500 TL toplandığını belirtti. Vatandaşlar, bu ödemenin ardından yönetimin 3 bin TL daha talep ettiğini öne sürerek duruma itiraz etti.
VATANDAŞLAR YENİDEN BİR ARAYA GELDİ
Ek ödeme talebine karşı çıkan site sakinleri, bir kez daha toplanarak yönetime tepkilerini gösterdi. Gürsu toplu konutlarda daha önce de gündeme gelen para talebi, vatandaşların yeniden bir araya gelmesiyle tekrar protesto edildi.
Önceki eylemde site sakinleri, toplanan paraların nerelere harcandığının açıklanmasını istemiş ve “Yönetim istifa” sloganları atmıştı.
Yorumlar (0)
Yorumlar yükleniyor...