Bursa’da 16 ilçede elektrik kesintisi! Tam 8 saat sürecek...
Bursa’da 8 Ekim 2026 Perşembe günü 16 ilçede planlı elektrik kesintisi uygulanacak. UEDAŞ’ın çalışma programına göre Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gemlik ve İnegöl başta olmak üzere çok sayıda ilçede elektrikler farklı saatlerde kesilecek. Bazı mahallelerde kesintiler 8 saate kadar sürecek. İşte Bursa’da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler ve saatleri...

Bursa’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler ve kesinti saatleri belli oldu. Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) tarafından planlanan bakım ve şebeke çalışmaları kapsamında kentin 17 ilçesinden 16’sında elektrik kesintisi uygulanacak.
8 Ekim Perşembe günü ilk kesintiler saat 09.00’da başlayacak. Bazı bölgelerde çalışmaların 17.00-18.00 saatlerinde tamamlanması beklenirken Mustafakemalpaşa’da elektrik kesintisi programı saat 20.00’ye kadar devam edecek.
BURSA’DA 8 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI
UEDAŞ’ın paylaşılan programına göre özellikle Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gemlik, İznik, Kestel, Harmancık ve Keles ilçelerindeki bazı mahallelerde kesintiler 8 saat sürecek.
Nilüfer’de Görükle, Yolçatı, Çamlıca ve Gümüştepe; Osmangazi’de Bağlarbaşı ve Emek Adnan Menderes; Yıldırım’da ise Mehmet Akif Ersoy ve Sinandede mahalleleri uzun süreli kesintilerin yaşanacağı bölgeler arasında bulunuyor.
BURSA’DA HANGİ İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YOK?
Paylaşılan 8 Ekim elektrik kesintisi listesinde Bursa’nın 17 ilçesinden yalnızca Orhangazi için planlı kesinti kaydı bulunmuyor.
Diğer 16 ilçede ise farklı mahalle ve saatlerde kesintiler uygulanması öngörülüyor.
ELEKTRİKLER SAAT KAÇTA GELECEK?
Bursa’da elektriklerin yeniden verilme saati mahalleye ve çalışma programına göre değişiklik gösterecek.
Planlanan çalışmaların büyük bölümünün akşam saatlerine kadar tamamlanması bekleniyor. Günün en geç sona erecek kesintisi ise Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Yalıntaş Mahallesi’nde saat 20.00’de tamamlanacak.
Kesinti saatlerinin saha koşullarına bağlı olarak değişebileceği belirtilirken vatandaşların güncel duyuruları UEDAŞ üzerinden takip etmeleri gerekiyor.
Yorumlar (0)
Yorumlar yükleniyor...