Bursa'da gece yarısı pompalı dehşeti
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde elindeki pompalı tüfekle sokağa gelen şüpheli, mahalle sakinlerinin gözü önünde peş peşe ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği bir kişi yaralanırken, 3 araç ve bir ev de zarar gördü. O anlar amatör kameraya yansıdı.

Bursa'da gece yarısı yaşanan silahlı saldırı mahallede büyük panik yaşattı. Elindeki pompalı tüfekle sokağa gelen şüpheli, çevredekilerin uyarılarına aldırış etmeden peş peşe ateş açtı. Saldırıda bir kişi yaralanırken, çok sayıda araç ve ev de zarar gördü.
Olay, Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi Kestanelik Caddesi'nde meydana geldi.
POMPALIYLA GELİP PEŞ PEŞE ATEŞ AÇTI
İddiaya göre M.T. isimli şüpheli, elinde pompalı tüfekle sokağa gelerek henüz bilinmeyen nedenle mahalle sakinleriyle tartışmaya başladı.

Kısa süre sonra pompalı tüfeğini doğrultan şüpheli, art arda 4 el ateş etti. Silah sesleri üzerine mahallede büyük panik yaşanırken, saldırgan olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.
SAÇMALAR VATANDAŞI, ARAÇLARI VE EVİ HEDEF ALDI
Pompalı tüfekten çıkan saçmalar, sokakta bulunan Özgür Ç. isimli vatandaşa isabet etti. Bacağından yaralanan Özgür Ç., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Saldırıda ayrıca park halindeki 3 araç ile bir ev de saçmaların hedefi oldu.
DEHŞET ANI KAMERADA
Silahlı saldırı anı çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Görüntülerde şüphelinin elindeki pompalı tüfekle çevreye küfürler savurduğu, ardından peş peşe ateş açtığı anlar yer aldı.
POLİS HER YERDE ONU ARIYOR
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yorumlar (0)
Yorumlar yükleniyor...