İnegöl Belediyesi asfaltlama çalışmasına devam ediyor
İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi'nde bulunan 1. Güzel Sokak ile 33. Mobilya Sokak'ta toplam 43 fabrika girişini kapsayan 5 bin 300 metrekarelik asfalt çalışmasını tamamladı. Üretim ve ticaretin yoğun olduğu bölgede gerçekleştirilen düzenlemeyle ulaşım konforu ve altyapı kalitesi artırıldı.

Üretim Bölgesinde Asfalt Çalışması Tamamlandı
İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi sınırlarında bulunan 1. Güzel Sokak ile 33. Mobilya Sokak'ta fabrika girişlerini kapsayan asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Toplam 2 bin 400 metre uzunluğundaki iki sokakta 43 fabrika girişine 5 bin 300 metrekare asfalt serildi.

Sathi Kaplama ile Fabrika Girişleri Birleştirildi
Bursa-Ankara karayolunun kuzeyinde yer alan ve üretim ile ticaretin yoğun olarak yapıldığı bölgede, daha önce mıcırla kaplı olan yaklaşık 3 metrelik belediye alanı asfaltlanarak mevcut sathi kaplamayla birleştirildi. Çalışma, yapımı tamamlanan parsellerin bulunduğu bölümlerde gerçekleştirildi.
Başkan Taban Çalışmaları Yerinde İnceledi
Geçtiğimiz hafta başlayan asfalt çalışmaları tamamlanırken, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki heyetle uygulamaları yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında 1. Güzel Sokak'ta 27, 33. Mobilya Sokak'ta ise 16 fabrika girişinde asfalt uygulaması yapıldı.
Yorumlar (0)
Yorumlar yükleniyor...