Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'ın değerli eşyaları gündemde!
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, Jülide Kural'ın açıklamalarına yanıt vererek dikkat çeken iddialarda bulundu. Dayısının hastaneye kaldırılmadan önce değerli saatler ve altın yüzükler taktığını belirten İnanır, mahkeme tedbiri kapsamında evde yapılan incelemede söz konusu eşyaların bulunamadığını ileri sürdü. Levent İnanır, Jülide Kural'ın evlilikle ilgili açıklamalarına da karşı çıktı.

Türk sinemasının usta isimlerinden Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, oyuncunun özel hayatı ve kişisel eşyalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Jülide Kural'ın daha önce yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını savunan Levent İnanır, dayısının hastaneye kaldırılmasından önce kendisiyle üç kez görüştüğünü ve her görüşmede farklı değerli saatler ile yüzükler taktığını öne sürdü.
“İKİSİNDE PATEK PHILIPPE, DİĞERİNDE ALTIN ROLEX VARDI”
Dayısıyla hastaneye kaldırılmadan önce üç kez yemeğe çıktığını belirten Levent İnanır, bu görüşmelerde dikkatini çeken ayrıntıları anlattı.
İnanır, şu ifadeleri kullandı:“Dayımla hastaneye kaldırılmadan önce üç defa arka arkaya yemeğe çıktık. Üçünde de farklı farklı saatler ve yüzükler vardı elinde. İkisinde Patek Philippe saat takmıştı. Diğerinde ise altın Rolex vardı. Ve üç görüşmemizde de farklı farklı Atatürk tuğralı altın yüzük vardı.”
“MAHKEME TEDBİR KOYDU, SAATLERİ VE YÜZÜKLERİ BULAMADIK”
Jülide Kural'ın evden para çalındığı iddiasıyla bir çalışanı suçladığını öne süren Levent İnanır, bunun üzerine hukuki yollara başvurduğunu söyledi.
Dayısının eşyalarının korunması için mahkemeden tedbir kararı aldırdığını belirten İnanır, evde yapılan incelemeye ilişkin şu iddialarda bulundu:“Dayımın eşyalarına mahkeme tedbir koydu, koruma altına aldı. Tedbir koydurduğumda hâkime hanım, avukatımla birlikte dayımın evine gitti. Evde saatleri de yüzükleri de altın çakmakları da yoktu.”
“BENİM GÖZÜMLE GÖRDÜĞÜM SAATLER NEREDE?”
Evdeki kasanın da açıldığını ancak söz konusu değerli eşyaların bulunamadığını iddia eden Levent İnanır, Jülide Kural'a seslendi.
İnanır, “Yani hiçbir ziynet eşyası yoktu. Dayımın kasasını açtılar, orada da yoktu. Benim gözümle gördüğüm saatleri, yüzükleri nerede? Hiçbiri evde bulunamadı. Jülide Hanım bakalım buna nasıl bir cevap verecek?” dedi.
Söz konusu eşyaların akıbetine ilişkin iddialar henüz bağımsız olarak doğrulanmadı.
“JÜLİDE KURAL, KADİR İNANIR'A EVLİLİK TEKLİF ETTİ”
Levent İnanır, Jülide Kural'ın evlilik konusunda yaptığı açıklamaların da doğru olmadığını ileri sürdü.
Kural'ın evlenmeye sıcak bakmayan tarafın kendisi olduğunu söylediğini belirten İnanır, aksine evlilik teklifinin Jülide Kural'dan geldiğini iddia etti.
İnanır, konuyla ilgili şunları söyledi:“Jülide Hanım, 'Evlenmeye sıcak bakmayan bendim' demiş ama kendisi Kadir dayıma evlilik teklifinde bulundu. Hatta 'Benim yeşil pasaportum var, evlenince senin de olacak. Dünyayı gezeriz' dedi. Ama evlilik teklifini dayım kabul etmedi.”
“TROLLERLE GERÇEKLER KAPANAMAZ”
Açıklamalarının ardından sosyal medyada hedef alındığını da öne süren Levent İnanır, kendisine yönelik paylaşımlar hakkında hukuki yollara başvuracağını ifade etti. İnanır, sözlerini şöyle tamamladı:“Ben medyaya her konuştuğumda trollerden linç yiyorum. Bunu da kimlerin yaptırdığını biliyorum. Hukuki olarak da bu noktada hakkımı arayacağım. Trolleri üstüme salarak kimse beni susturamaz. Trollerle gerçekler kapanamaz.”
Levent İnanır'ın değerli eşyalar ve evlilik teklifiyle ilgili iddialarına ilişkin Jülide Kural'ın yanıtı, paylaşılan açıklamalarda yer almadı.
Yorumlar (0)
Yorumlar yükleniyor...